Huisregels


-Date the Doctor zou graag een garantie geven op het succesvol vinden van een relatie, dit is echter helaas niet mogelijk.

-De minimale leeftijd om een profiel aan te maken op Date the Doctor is 18 jaar.

-Date the Doctor is niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor eventuele negatieve ervaringen tijdens het maken van een date, danwel de ervaring tijdens een persoonlijke afspraak.

-Date the Doctor probeert altijd een goed werkende website aan te bieden, er kunnen echter situaties ontstaan waardoor dit niet altijd mogelijk is. Date the Doctor denkt derhalve graag mee in het aanbieden van een vergoeding van het abonnementsgeld bij storingen die langer dan 2 dagen duren. Deze storingen dienen alleen en aantoonbaar bij Date the Doctor te liggen.
- Om misbruik/fraude tegen te gaan kunt u geen gebruik maken van het herroepingsrecht.
- Na afloop van het gratis membership zal Date the Doctor maandelijks het abonnementsgeld incasseren middels een automatische incasso.  U bent zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van uw abonnement mocht u geen gebruik meer willen van Date the Doctor fullmembership.
- Bij onterecht storneren van het geincasseerde bedrag zal Date the Doctor de betaling overdragen aan een incassobureau. Er zal echter eerst een herinnering worden gestuurd met een betaal link, deze betaling dient via iDEAL uitgevoerd te worden.

Date the Doctor wil graag een nette website zijn en blijven, derhalve is het de gebruiker niet toegestaan om:

- schuttingtaal of andere beledigende teksten neer te zetten.
- onrechtmatige teksten, beeld of geluidsmateriaal te plaatsen.
- seksueel expliciet fotomateriaal te plaatsen bij je profiel.
- de gegevens van andere deelnemers te gebruiken voor andere doeleinden dan de insteek van deze website nl. het vinden van een leuke date.
- een valse identiteit aan te nemen.

Mocht er een vermoeden bestaan van overtreding van de huisregels, dan behoudt Date the Doctor zich het recht om het profiel te verwijderen. Restitutie van het abonnementsgeld zal in dit geval niet plaatsvinden.


Date the Doctor behoudt zich het recht voor deze voorwaarden zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen.

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.