Zo werkt het

Date the doctor controleert iedereen die zich aanmeldt handmatig. Medisch professionals worden gecontroleerd via het BIG- of dierenartsregister en zo ben je er altijd zeker van dat jouw match is wie hij of zij zegt te zijn. Medisch professionals zijn te herkennen aan het icoontje bij hun profielfoto, net als studenten. Ben je geen arts of studeer je hier niet voor, maar lijkt het je leuk om een medisch professional te daten, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Als medisch professional kun je aangeven of je alleen vakgenoten wilt daten, of dat iedereen jouw profiel kan zien.

Date the Doctor zou graag volledig gratis abonnementen weggeven in de opstartfase. Echter, om oplichters geen kans te geven willen wij via een ideal transactie jouw naam controleren. Met deze naam kunnen wij dan je BIG registratie controleren. Zodoende hebben oplichters die een valse naam opgeven geen mogelijkheid om een profiel aan te maken als medisch professional.

Aanmelden

Als je je aanmeldt bij Date the Doctor vul je jouw persoonsgegevens in en of je medisch professional bent (Ben je studerend hiervoor? Stuur dan een kopie van je studiepas mee). In dat geval voert ons verificatieteam handmatig de controle uit van jouw gegevens. Wanneer alles klopt krijg je van ons je inloggegevens toegestuurd en kun je je profiel compleet maken.

Abonnement of losse credits

Inschrijven bij Date the Doctor is altijd gratis. Je kunt dus kosteloos in onze database zoeken naar jouw match. Om contact op te nemen met je match kun je kiezen uit verschillende abonnementsvormen, of je kunt gebruik maken van losse credits. Als iemand contact met jou opneemt kost dit jou geen credits.

Bij Date the Doctor kun je kiezen voor een abonnement van één, drie of zes maanden. Kijk voor actuele prijzen op de tarieven pagina. Wil je niet vastzitten aan een abonnement? Dan kun je losse credits kopen en die gelijk online afrekenen per Ideal, Paypal of per telefoon.

Geen reactie van jouw match?

Jammer! Heb je credits gebruikt om contact met iemand op te nemen, maar heb je na een maand nog geen reactie? Dan storten wij een deel van je credits terug. Heb je een abonnement? Dan kun je onbeperkt contact leggen met andere leuke matches!